Steengoed 71 – Historische Winkelpuien Twijnstraat

 
In januari 2023 is Steengoed 71 verschenen over verschillende veelal bijzondere winkelpuien in de Twijnstraat. In de oude monumentale straat is vooral veel moois in de hoogte terug te vinden.
 

71 Historische Winkelpuien Twijnstraat

 
Download de Steengoed via onderstaande link:
Steengoed 71 Historische winkelpuien Twijnstraat-def

 

WERKGROEP HISTORISCH ONDERZOEK – STEENGOED

Door de leden van de Werkgroep Historisch Onderzoek wordt regelmatig een SteenGoed gepubliceerd over bouwkundige objecten of over historische onderwerpen in de stad Utrecht. De onderwerpen worden door de leden van de Werkgroep Historisch Onderzoek volledig in het Kadaster en het Utrechts Archief uitgezocht. Hierbij proberen ze een verhaallijn te ontdekken die de geschiedenis van het onderzochte pand helder maakt.

 
Klik hier en u treft het volledige overzicht van alle uitgaven van SteenGoed. U kunt ze als PDF gratis downloaden of een hard copy bestellen (tegen vergoeding van onkosten).

 
Sinds mei 2022 stuurt het UMF de Steengoed alleen nog de gedrukte versie naar de donateurs, die expliciet hebben aangegeven de SteenGoed op papier te willen blijven ontvangen. Bent u donateur en wilt u de volgende edities van de SteenGoed toch liever op papier ontvangen dan kunt u dit kenbaar maken bij het UMF via secretariaat@umf.nu . De SteenGoed zal zoals u gewend bent op de website worden gepubliceerd en kenbaar worden gemaakt aan onze donateurs in de eerst volgende nieuwsbrief.