WORD DONATEUR / WONINGZOEKENDE

Als donateur van het Utrechts Monumentenfonds helpt u ons met de aankoop, restauratie en het behoud van monumentale panden in Utrecht. Als u wilt wonen of werken in één van onze prachtige panden, dient u zich aan te melden als donateur/ woningzoekende.

U krijgt dan automatisch het huuraanbod per mail toegestuurd.

LET OP: Uw inschrijving is pas definitief als we uw machtigingsformulier hebben ontvangen. Voor uw inschrijving als woningzoekende geldt dat deze strikt persoonlijk is en niet overdraagbaar aan een familielid, vriend of kennis.

De minimale jaarlijkse bijdrage per 1 januari 2017 is € 27,50. De jaarlijkse bijdrage geldt voor het tijdvak van 1 januari tot en met 31 december. U kunt ook donateur voor het leven worden, met een eenmalige bijdrage van € 450,-

Wilt u ons méér geven? Dat mag natuurlijk altijd. U mag de giften aan het UMF – onder bepaalde voorwaarden – aftrekken van de inkomstenbelasting. Daarvoor moet u ze natuurlijk wel bij de fiscus opgeven. Om donateur te worden hebben wij een aantal gegevens van u nodig.

Wilt u donateur worden? En daarmee onze stichting steunen met de aankoop, restauratie en het behoud van monumentale panden in Utrecht. Dan vragen wij u om onderstaande formulier in te vullen.
  Dan vragen wij u om de  Machtiging doorlopende incasso donateursbijdrage in te vullen en te uploaden bij bovenstaand aanmeldformulier.

  U kunt deze ook per email sturen naar:
  secretariaat@umf.nu

  of per post versturen naar:
  Stichting het Utrechts Monumentenfonds
  Lange Nieuwstraat 53
  3512 PD Utrecht