BLENDLeren

 

We vinden het altijd leuk om onze huurders iets over zichtzelf te laten vertellen en over de plek waar zij zitten. Hier een korte kennismaking met een van de huurders van Hoogt 8-10, verzamelplaats voor culturele ondernemers.

 

Bij BLEND leren ontwikkelen we aantrekkelijke leeroplossingen op maat. Voor iedere leervraag is er een geschikte leeroplossing. Of het nou gaat om het vergroten van de vakbekwaamheid, onboarding, nieuwe richtlijnen of andere werkwijze: BLEND ontwikkelt voor elke leerbehoefte de best passende oplossing

 

“Onze slogan is: Leren is (g)een kunst! Daarmee bedoelen we dat leren zelf eenvoudig is, maar het ontwikkelen van een goede leerervaring een kunst is. En dan natuurlijk een kunst die wij verstaan. Blend leren is een onderwijskundig bureau. Wij maken online leeroplossingen zodat professionals beter worden in hun werk. Dat varieert van korte online modules tot hele omvangrijke blended opleidingen en dat voor verschillende branches en bedrijven.

 

Wij zitten het grootste deel van de dag achter onze beeldschermen. We zouden in principe dus allemaal heel eenvoudig vanuit huis kunnen werken, maar het liefste komen we zoveel mogelijk naar kantoor. Vooral nu we zo’n mooie en comfortabele werkplek hebben. Het fijne van werken hier is de combinatie van oud en nieuw. Het pand ademt historie uit en dat voel je zodra je de hoge oude karakteristieke deur opent. De vloer, de raampartijen en het plafond zijn weer in oude staat hersteld. Het contrast met de glazen wand en de mooie lichtobjecten is daardoor extra spannend.

 

Natuurlijk lopen alle vloeren en wanden schots en scheef en hebben we tijdens de verbouwing en inrichting echt wel eens diep moeten zuchten. Maar uiteindelijk is het misschien wel die imperfectie die het zo perfect maakt. We voelen ons helemaal thuis en hebben met op maat gemaakte tafels en bureaus een fijne plek gecreëerd. De ruimte op de begane grond is multifunctioneel: van brainstorm/vergaderplek tot studio. Het plan is om die ruimte binnenkort ook beschikbaar te stellen voor andere bedrijven of mensen met wie wij samenwerken. Op die manier kunnen ook andere mensen genieten van deze fantastische plek.

 

Kortom: we zitten in hartje centrum maar toch heel rustig, in een monumentaal pand, van alle gemakken voorzien. Dus wij gaan hier niet meer weg!

 

Blendleren
Hoogt 8
3512 GW Utrecht
www.blendleren.nl