Jubileum Utrechts Monumentenfonds 75 jaar

Aanmelden feestelijk programma UMF 75 jaar!

 

Op zaterdag 17 november a.s. vieren we ons 75-jarig bestaan in Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht. Het centrale thema van de middag is: ‘tour door het verleden, heden en de toekomst’. Aanmelden kan onderaan deze pagina.

Het programma:

13.30 – 14.00 uur | Inloop met koffie en thee

14.00 – 14.20 uur | 75 jaar UMF door John van der Starre (voorzitter) en Hilde van Werven (directeur). Voorstellen nieuwe directeur Suzan ter Brake.

14.20 – 14.30 uur |Uitreiking eerste exemplaar van het stripboek ‘De Dwaalgids van Utrecht‘, startschot van de audiotour van ‘De Dwaalgids’. Mariëtte Pennarts-Pouw, gedeputeerde Cultuur en Erfgoed van de Provincie Utrecht, en een jeugdige vertegenwoordiger van de stad, nemen zaterdagmiddag a.s. samen het eerste exemplaar in ontvangst.

14.30 – 16.00 uur | Bijzondere stadswandeling met als thema ‘verleden, heden en toekomst’, onder leiding van Gilde Utrecht gidsen. Het is ook mogelijk om zelf (met behulp van een app op uw smartphone) de audiotour van het stripboek ‘De Dwaalgids’ te gaan wandelen

Tegelijkertijd (14.30 – 16.00 uur) kunt u via een livestream in het café van ’t Hoogt, de ‘College Tour’ die dan plaatsvindt volgen. Onze ‘College Tour’-gast is Steven de Waal, het college wordt geleid door Quinten Peelen. Beiden zijn lid van de Utrecht Development Board en actief bezig met de toekomst van de stad Utrecht

Na 16.00 uur kunt u nog even nagenieten onder het genot van een hapje en een drankje. Tevens is er dan gelegenheid afscheid te nemen van onze directeur Hilde van Werven en kennis te maken met de nieuwe directeur Suzan te Brake. De borrel eindigt rond 18.00 uur.

AANMELDEN

Wilt u aanwezig zijn bij de feestelijke activiteiten op zaterdag 17 november 2018? Meldt u zich dan hieronder aan.