Donateursvergadering a.s. donderdag 14 oktober

Geachte donateur,

 
Het bestuur nodigt u van harte uit voor de jaarlijkse donateursvergadering van het Utrechts Monumentenfonds op donderdag 14 oktober 2021. De vergadering begint om 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur is er een ontvangst met koffie en thee. De jaarlijkse donateursvergadering zal met inachtneming van de thans geldende maatregelen en onder voorbehoud van de ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus plaatsvinden. Houdt er rekening mee dat u verplicht bent een Coronatoegangsbewijs (in de vorm van een QR-code) bij u te hebben. U wordt bij toegang hierop gecontroleerd.

 
Dit jaar wordt de vergadering gehouden in de Nicolaïkerk aan Nicolaaskerkhof 8 te Utrecht. Onderaan dit bericht vindt u de agenda. Tijdens de vergadering zijn het bestuur en de medewerkers van het Utrechts Monumentenfonds aanwezig. Omdat we elkaar geruime tijd niet meer hebben gezien is er extra ruimte gereserveerd voor ontmoeting en om met elkaar bij- en na te praten.

 
Het jaarverslag 2020 en de overige documenten kunt vanaf 08 oktober onderaan dit bericht downloaden en zijn eveneens hier terug te vinden.

 
Aanmelden is vanwege de Coronamaatregelen verplicht, waarbij we werken op basis van de volgorde van aanmelding. Indien u wilt komen verzoeken wij u vriendelijk u aan te melden door te mailen naar secretariaat@umf.nu met als titel: Aanmelding donateursvergadering 2021. Gelieve in uw mail te vermelden met hoeveel personen u aanwezig zal zijn, uw volledige naam en telefoonnummer. Wij sturen u een bevestiging van uw aanmelding. Wij verzoeken u vriendelijke deze bevestigingsmail of brief met het aanmeldnummer mee te nemen naar de donateursvergadering om bij binnenkomst aan ons te tonen.

 
Programma en uitnodiging

 
Notulen donateursvergadering 2020

 
Jaaroverzicht 2020

 
Jaarverslag 2020

 
Indien u het op prijs stelt om het jaarverslag en/of het jaaroverzicht per post te ontvangen, dan kunt u contact opnemen met het Utrechts Monumentenfonds. Wij zijn van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 030- 231 1761 of u kunt een e-mail sturen naar secretariaat@umf.nu onder vermelding van ‘Stukken donateursvergadering 2021’.