Vacature medewerker Verhuur

 

Stichting het Utrechts Monumentenfonds is op zoek naar een nieuwe medewerker Verhuur.

 

Het Utrechts Monumentenfonds

Het Utrechts Monumentenfonds zet zich in voor onderhoud, restauratie, ontwikkeling en instandhouding van gebouwd erfgoed in Utrecht. Het UMF heeft ruim 100 monumentale panden in de Utrechtse binnenstad. Wij zorgen voor onze monumentale panden, delen onze kennis en zetten ons in voor het toekomstbestendig maken van onze monumenten en erfgoed in de stad. Wij zijn bijzonder trots op onze status als landelijk erkende professionele organisatie voor het monumentenbehoud (POM) en de ruim 2000 donateurs die ons een warm hart toedragen.

 

Wat ga je doen?

Als medewerker Verhuur zorg je primair voor de verhuur van onze woningen en bedrijfspanden. Je bent verantwoordelijk voor het organisatorische en administratieve deel van het verhuurproces. Bovenal ben je hét aanspreekpunt voor onze (potentiële) huurders en zorgt ervoor dat hun vragen snel worden beantwoord. Je zorgt voor een optimale bezetting van onze panden en bent de spin in het web voor alle verhuurzaken binnen de organisatie. Je bent onderdeel van een compact team, bestaande uit twee bouwkundigen, een financieel medewerker, een secretaresse en de directeur.

Jouw taken op een rijtje:

 • Aanspreekpunt zijn voor (potentiële) huurders
 • De organisatie en administratie rondom de verhuur van onze monumenten
 • Opstellen van huurovereenkomsten en allonges
 • Je beoordeelt storingen/klachten van huurders en zet deze indien nodig uit bij externe partijen
 • Je verricht voor- en eindinspecties bij begin en einde van de huurperiode, en stelt vervolgens rapporten op
 • Verzorgen en inplannen van bezichtigingen met potentiële huurders
 • Je bent op de hoogte van laatste ontwikkelingen en relevante wetgeving op het gebied van verhuur
 • Je werkt aan verbeteringen van ons verhuurproces. Je krijgt daarbij volop ruimte om jouw eigen ideeën in te brengen en hier proactief mee aan de slag te gaan

 

Wat neem je mee:

Je vindt het leuk om het aanspreekpunt te zijn voor al onze huurders en bent dus sociaal vaardig en communicatief sterk. Je werkt graag zelfstandig en gaat klant- en resultaatgericht te werk. Verder heb je:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met verhuurmanagement
 • Kennis van huurrecht is een pré
 • Ruime ervaring met MS Office
 • Goede communicatieve vaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

 

Wat wij bieden

Wij bieden je een 32-/36-urige werkweek met veel verantwoordelijkheid in een compacte maar dynamische organisatie. De functie is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Woondiensten. Het salaris bedraagt minimaal € 3.095,- en maximaal € 3.889,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband afhankelijk van opleiding en ervaring. Andere arbeidsvoorwaarden worden toegepast volgens de CAO Woondiensten en de interne regelingen van het UMF.

Ons monumentale kantoor staat in de prachtige binnenstad van Utrecht, in het hart van het Museumkwartier. Meer informatie is te vinden op onze website: www.utrechtsmonumentenfonds.nl.

 

Meer informatie en solliciteren

Ben jij de medewerker Verhuur die we zoeken? Stuur dan uiterlijk 28 mei jouw sollicitatiebrief en cv t.a.v. Lisette Breedveld naar info@umf.nu.

De eerste gespreksronde staat gepland op maandagochtend 5 juni.

 

Voor vragen kun je contact opnemen met Lisette Breedveld op telefoonnummer 030-2311761.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.