Oudegracht 279 - Lange Smeestraat 2

Vacature Projectleider Restauratie

Hou je van monumenten en van de binnenstad van Utrecht? Heb je een bouwkundige opleiding op HBO of WO-niveau en mimimaal 5 jaar relevante werkervaring? Werk je graag samen in een team aan de planvorming en de uitvoering van restauraties, kan je afgewogen keuzes maken, besluiten nemen en problemen oplossen? Beschik je over aantoonbare kennis van monumenten en restauratie en vind je innovatieve technieken belangrijk? Dan willen wij jou graag spreken!

Wij zijn het Utrechts Monumentenfonds, een bijzondere vastgoedbeheerder. Wij bezitten in de binnenstad van Utrecht zo’n 83 monumenten en willen, per direct, ons kleine professionele team versterken.

Werkzaamheden

Onder jouw leiding worden kwalitatief hoogwaardig restauratiewerken gerealiseerd. Je begeleidt -al dan niet samen met een externe architect- het hele proces; van planvorming tot en met uitvoering en oplevering van restauratieprojecten. Je bewaakt dagelijks de voortgang, het budget en de kwaliteit. Last but not least: je geeft nader invulling aan het verduurzamen van ons bezit.

Profiel

We zoeken een professional met visie. Je hebt eerder gewerkt met monumenten en/of met verduurzaming van bestaande gebouwen. Je bent betrouwbaar, accuraat, sociaal vaardig, flexibel, probleemoplossend en sterk in organiseren. Verder heb je:

  • een bouwkundige opleiding op HBO of WO-niveau;
  • 5 tot 7 jaar relevante werkervaring;
  • aantoonbare kennis van monumenten en restauratie;
  • allround technische expertise;
  • financiële expertise m.b.t. budgetbewaking;
  • specifieke kennis van bouwprojectmanagement.
Aanbod

Een baan (32-urige werkweek) met veel verantwoordelijkheid in een omgeving waar je jezelf snel kan ontwikkelen. Het is mogelijk om cursussen of trainingen te volgen. Je salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring en is conform de CAO Woondiensten. Het tijdelijk dienstverband van 12 maanden heeft een vast dienstverband tot doel. We werken in een klein team wat betekent dat je naast je vaste taak ook zorgdraagt voor eventueel andere noodzakelijke werkzaamheden.

Wie zijn wij?

Onze missie is gebouwd erfgoed in Utrecht levend houden. Onze belangrijkste dagelijkse taak is het duurzaam behoud, het beheer en de verhuur van de monumenten. Voor het UMF is aandacht hebben voor de monumentale karakteristieken en het toepassen van innovatieve technieken van groot belang. Ons kantoor staat in de mooie binnenstad van Utrecht, in het hart van het Museumkwartier. Met trots vieren we dit jaar ons 75-jarig bestaan.

Interesse?

Ben je bouwkundige, heb je een aantoonbare ervaring in de monumentensector en heb je zin om ons team te komen versterken? Stuur dan je sollicitatie, bestaande uit een motivatiebrief en je CV naar hilde.van.werven@umf.nu. Solliciteren kan tot 19 september. De sollicitatiegesprekken vinden in week 38 of 39 plaats.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Hilde van Werven (directeur UMF). Haar telefoonnummer is: 06 5123 00 66.

Acquisitie door bureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.