Beschikbaar per 01-03-2018

Lange Nieuwstraat 53b Utrecht

Bezichtigen
Omschrijving

Prachtige huurwoning in monumentaal pand aan de Lange Nieuwstraat 53b te Utrecht. Gelegen in een prachtige straat, onstaan rond 1300 en uitkomende op het Domplein met in de directe omgeving diverse voorzieningen nabij zoals een bakker, gezellige cafés, Twijnstraat, terrassen en diverse winkelvoorzieningen op. Gunstig gesitueerd t.o.v. het stadscentrum, vlakbij het Centraal Station Utrecht, het openbaar vervoer en de uitvalswegen.


Indeling woning

De woning is gesitueerd op de 2e en 3e verdieping. Bij binnenkomst is via de centrale hal de zeer ruime woonkamer (43m2), toilet, slaap- of werkkamer en keuken te bereiken. Vanuit deze hal is ook de trapopgang naar de 3e verdieping waar middels de overloop de slaapkamer en badkamer zijn. Op de overloop is ook het balkon te bereiken. In de badkamer is de wasmaschine aansluiting. De keuken heeft inbouwapperatuur zoals vaatwasmachine en koel-vriescombinatie. Het totale oppervlakte van het appartement is ca. 114 m2.


Wilt u meer lezen over de geschiedenis van dit prachtige pand, klik dan hier.


Voorwaarden verhuur

In eerste instantie komen alleen begunstigers die als gegadigden staan ingeschreven in aanmerking voor de woning. Bent u nog niet bij ons ingeschreven? Klik dan hier voor uw inschrijving als begunstiger/gegadigde. Wilt u meer weten over onze algemene werkwijze voor de verhuur, klik dan hier.


Kosten & Opties
Verhuurprijs
€ 1525,- per maand

Servicekosten
€ 20 per maand
glasbewassing (1x per 2 maanden) en schoonmaken algemene ruimte (1x per 2 weken)

Borg
Gelijk aan 1 maand huur

Huurtermijn
Onbepaalde tijd met een minimum van 12 maanden

Eindschoonmaak
Verplicht
Object kenmerken
  • vaatwasser
  • intercom
  • balkon
  • centrale verwarming (water)
  • verwarming op gas
  • inbouwkeuken met diverse apparaten
  • mechanische ventilatie


Aanmeldinformatie
Beschikbaar per
01-03-2018

Bezichtiging
De bezichtiging vindt in overleg plaats. Indien er meer dan 10 belangstellende zijn, vindt de uitnodiging voor de bezichtigingen in volgorde van de wachtlijst plaats. U ontvangt hiervoor een aparte mail.

Aanmeldformulier